2025 Yılı Steam İndirimleri Takvimi Ortaya Çıkıyor

Önümüzdeki yılın fırsatlar takvimi için hazırlıklar başladı...

Dünya genelinde büyük bir popülerliğe sahip olan Steam mağazası, her bir yıl içerisinde sayısız kampanya dönemi ile oyuncuların karşısına çıkmaya devam ediyor. Haliyle kütüphanelerimizi duruma göre zenginleştirme fırsatları elde edebiliyoruz. Yakın bir zaman önce Valve tarafından yapılan açıklamayla, 2025 yılı Steam indirimleri takvimi de netleşti. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Gizlilik Türündeki Oyunu Steam Ücretsiz Dağıtıyor! Hemen Kapın


Bizler için – bilhassa Steam mağazasında MENA-USD geçişi sonrasında – artık eskisi kadar olamasa da, indirim dönemleri önem arz ediyor. İstisnasız her indirim döneminde Epic Games, PlayStation, Steam ve Xbox mağazalarına koşuyor ve neler alabileceğimize bakıyoruz. Yakın bir zaman önce Topluluk kısmında yapılan yeni paylaşım ile 2025 yılının ilk yedi ayını kapsayan süreçteki festival ve indirim tarihleri ortaya çıktı.

2025 Yılı Steam İndirimleri Takvimi

Hemen aşağıdaki listeden de görebileceğiniz üzere, bizi oyun türlerine özgü on festival, yüzlerce oyunun demosunu oynayabileceğimiz iki Next Fest ve iki de sezonluk indirim dönemi bekliyor.

steam-cc-1200

Diğer yandan, 2024 yılının geri kalanında bizi bekleyen diğer festivaller, Next Fest ve sezonluk indirim dönemleri ise şöyle;

Exit mobile version